Microsoft ar urma să anunţe telefonul Lumia 650 pe 1 februarie fără mare tam-tam

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.140 ori
<b>Microsoft ar urma să anunţe telefonul Lumia 650 pe 1 februarie fără mare tam-tam</b>Microsoft Lumia 650 a avut parte de destul de multe scăpări &icirc;n ultimele luni, dar &icirc;n mod bizar succesorul lui Lumia 640 nu a primit niciodată o dată clară de lansare. Azi aflăm că ar putea debuta oficial pe 1 februarie. &nbsp; Se pare...

Microsoft Lumia 650 a avut parte de destul de multe scăpări în ultimele luni, dar în mod bizar succesorul lui Lumia 640 nu a primit niciodată o dată clară de lansare. Azi aflăm că ar putea debuta oficial pe 1 februarie.

Se pare că Microsoft va dezvălui pur şi simplu detaliile despre acest smartphone pe blogul oficial, fără a avea un eveniment dedicat pentru telefon. Ne aşteptăm ca noul venit să ruleze Windows 10 Mobile evident şi să vină cu o carcasă de culoarea alb mat sau negru mat. La bord se va afla un ecran 720p de 5 inch, un procesor Snapdragon 210 sau 212, 1 GB RAM, 8 GB stocare şi slot microSD.

Microsoft ar urma să anunţe telefonul Lumia 650 pe 1 februarie fără mare tam-tam

Lumia 650 va folosi o cameră principală de 8 MP cu blitz LED şi frontală de 5 MP. Încă nu e foarte clar dacă acest model va primi şi încărcare wireless, dar şansele sunt mici totuşi. Există şi speculaţii legate de anunţarea lui Lumia 750 şi Lumia 850 la Mobile World Congress 2016, deşi ambele modele au fost teoretic anulate în vara anului trecut.

Unele site-uri au detalii despre un Lumia cu nume de cod RM-1182, certificat în China şi Indonezia. Ştim că Lumia 850 ar fi trebuit să fie RM-1180, deci poate este un model derivat. Nu ar trebui să ne facem prea mari speranţe pentru MWC, pentru că se pare că Microsoft nu va avea o prezenţă puternică acolo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×