Microsoft aruncă cu miliarde În Samsung, Sony și Huawei pentru a-i produce telefoanele Windows Phone

905 ori
<b>Microsoft aruncă cu miliarde În Samsung, Sony și Huawei pentru a-i produce telefoanele Windows Phone</b>Se pare că nu doar Nokia primea o finanțare masivă de la Microsoft în zilele când nu aparținea încă de gigantul american. Acum Microsoft e gata să ofere miliarde de dolari celor de la Samsung, Sony și Huawei și asta doar pentru a produce...

Se pare că nu doar Nokia primea o finanțare masivă de la Microsoft în zilele când nu aparținea încă de gigantul american. Acum Microsoft e gata să ofere miliarde de dolari celor de la Samsung, Sony și Huawei și asta doar pentru a produce smartphone-uri Windows Phone.

Recent aflam că există mai bine de o duzină de țări în care Windows Phone are o cotă de piață mai mare decât iOS, deci platforma a crescut destul de mult. MS vrea să evolueze și să schimbe formatul telefoanelor cu platforma sa la bord, de aceea are nevoie și de alți parteneri hardware în afară de Nokia. în ultimele zile faimosul blogger rus Eldar Murtazin a fost foarte activ pe Twitter, oferind informații din interiorul negocierilor dintre Microsoft și partenerii săi hardware.

Astfel, Samsung va primi 1.2 miliarde de dolari în acest an, apoi Huawei va primi 600 de milioane de dolari, iar Sony va avea parte de 500 de milioane pentru a produce handseturi WP8. E interesantă lipsa celor de la HTC de pe această listă și este menționat și numele Panasonic drept unul dintre parteneri. Nokia produce deja 9 din 10 telefoane Windows Phone, aceasta fiind o piață dominată autoritar de firma cumpărată de Microsoft. Dacă mai e loc în acest segment, e loc doar pentru modele ultra high end cu funcții unice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×