LG G2, varianta internațională, va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat pe cale oficială Începând din acestă lună

1.057 ori
<b>LG G2, varianta internațională, va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat pe cale oficială Începând din acestă lună</b>Contul de twitter LG din Arabia Saudită a confirmat de curând faptul că update-ul Android 4.4 KitKat va sosi pe plan local pentru smartphone-ul LG G2, până la sfârșitul acestei luni. Acesta marchează începutul valului de update-uri ce se va...

Contul detwitter LG din Arabia Saudită a confirmat de curând faptul că update-ul Android 4.4 KitKat va sosi pe plan local pentru smartphone-ul LG G2, până la sfârșitul acestei luni. Acesta marchează începutul valului de update-uri ce se va desfășura treptat.

Deși nu există mai multe detalii despre disponibilitatea acestei actualizări și pentru alte țări, credem că acestea nu vor întârzia să își facă apariția. LG G2 este primul smartphone ce a introdus butoanele de volum și power pe spatele carcasei și aduce o schimbare de design binevenită.

LG G2 dispune de un display Full HD de 5.2 inch, un procesor quad-core de 2.26 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu OIS, autofocus și Flash Led. De asemenea, așa cum aflam în cursul zilei de ieri, LG G2 va fi disponibil și pe culoarea auriu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×