Windows Phone Întrece iPhone deja În 24 de țări, conform Microsoft

1.276 ori
<b>Windows Phone Întrece iPhone deja În 24 de țări, conform Microsoft</b>Se pare că Windows Phone nu mai este acel "underdog", care nu era favorit nici măcar la locul 3 pe zona de OS-uri smartphone, ci a devenit un rival serios pe această piață. Aflăm de la Microsoft, prin intermediul unui comunicat oficial că în acest...

Se pare că Windows Phone nu mai este acel "underdog", care nu era favorit nici măcar la locul 3 pe zona de OS-uri smartphone, ci a devenit un rival serios pe această piață. Aflăm de la Microsoft, prin intermediul unui comunicat oficial că în acest moment terminalele Windows Phone au depășit iPhone în 24 de țări.

Printre ele se număra Italia, Finlanda, Polonia, India, Africa de Sud și Nigeria. Remarcați că majoritatea acestor țări sunt unele în tranziție și cu populație fără venituri foarte mari. iPhone-ul cu prețul sau ridicat e mai puțin tentant într-o astfel de țară, în mod logic. Modele ca Nokia Lumia 520 și Lumia 521 au înregistrat vânzări deosebit de mari, împingând întreg segmentul Windows Phone înainte.

Microsoft mai are un drum lung de parcurs până ce și modelele sale high end de telefoane vor intra în mainstream și se vor bate cu modele Galaxy S de la egal. Dacă zvonurile auzite recent cu privire la handseturi Sony și Samsung cu WP8 la bord sunt reale, atunci Microsoft are un viitor mai luminos decât am fi prezis cu 2 ani în urmă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×