Microsoft atacă iPad Pro la baionetă afirmând că va fi mereu "doar un device companion"

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 599 ori
<b>Microsoft atacă iPad Pro la baionetă afirmând că va fi mereu "doar un device companion"</b>Microsoft nu s-a ferit să &icirc;şi compare cele mai noi tablete/notebook-uri hibrid cu iPad Pro, &icirc;n ideea că Surface Book şi Surface Pro 4 oferă o productivitate sporită faţă de produsul Apple. Acum gigantul din Redmond afirmă că iPad Pro...

Microsoft nu s-a ferit să îşi compare cele mai noi tablete/notebook-uri hibrid cu iPad Pro, în ideea că Surface Book şi Surface Pro 4 oferă o productivitate sporită faţă de produsul Apple. Acum gigantul din Redmond afirmăcă iPad Pro nu va trece niciodată de stadiul de "device companion".

Aparent, un oficial Microsoft, care a discutat cu Trusted Reviews şi-a exprimat părerea că iPad Pro nu poate fi folosit de sine stătător în scopuri legate de productivitate. E vorba despre Dan Laycock, senior manager pe zona de comunicare pentru segmentul Surface, care a subliniat că utilizatorii pot să îşi realizeze sarcinile şi munca pe un produs Surface fără probleme, înlocuind PC-ul.

iPad Pro are destul de multe elemente în comun cu un Surface Pro, de la stylus la axarea pe productivitate şi un accesoriu tastatura dedicat. Laycock a ţinut să amintească şi de dispreţul pe care Apple îl avea în trecut pentru stylusuri, abia apoi răzgândindu-se şi realizând Apple Pencil. Dacă ne uităm la recenziile lui iPad Pro, cele în care au fost date pe mâna unui grafician, designer sau artist, vom observa că şi acei specialişti foloseau un astfel de device în tandem cu un laptop sau PC.

Asta înseamnă că oficialul Microsoft are totuşi dreptate şi până să apară un hibrid între iPad şi MacBook, mai avem de aşteptat pentru a înlocui PC-ul cu o tabletă Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×