UTOK ne aduce 48 ore de reduceri pentru smartphone-urile, tabletele și televizoarele comercializate

852 ori
<b>UTOK ne aduce 48 ore de reduceri pentru smartphone-urile, tabletele și televizoarele comercializate</b>Cei de la UTOK desfășoară constant campanii de reduceri, iar astăzi e momentul &icirc;n care se anunță un nou astfel de eveniment. Timp de 48 ore avem acces la discount-uri foarte interesante pentru smartphone-urile, tabletele, dar și pentru...

Cei de la UTOK desfășoară constant campanii de reduceri, iar astăzi e momentul în care se anunță un nou astfel de eveniment. Timp de 48 ore avem acces la discount-uri foarte interesante pentru smartphone-urile, tabletele, dar și pentru televizoarele comercializate pe site-ul utok.ro chiar acum.

Printre produsele aflate în prim plan avem și smartphone-ul UTOK Q55, device cu display IPS HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 8 GB memorie intern + slot microSD de până la 32 GB. Avem un senzor foto principal de 8 megapixeli, o cameră frontală de 2 megapixeli și baterie de 2000 mAH. Prețul său este de doar 299 lei.

Totodată, primim un discount numai bun de luat în seamă pentru tableta UTOK Hello 7Q LTE, model ce ne aduce un panou IPS de 7 inch, un procesor quad-core, 1 GB RAM și suport pentru tehnologia 4G LTE. De asemenea, tableta ne oferă la pachet și funcții de apelare, totul pentru 349 lei.

Există soluții și pentru cei pasionați de filme sau seriale, televizorul UTOK U24HD3 oferind un panou LED de 61 cm și o rezoluție HD. Primim tunere digitale încorporate, un slot CI+ și un sistem audio de 6W. Televizorul de față costă doar 519.99 lei și poate fi găsit alături de alte produse marca UTOK chiar aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×