Donald Trump vrea ca Apple să îşi producă "computerele şi aparatele lor" în SUA

Autor:  | Publicat în:  Apple 606 ori
<b>Donald Trump vrea ca Apple să îşi producă "computerele şi aparatele lor" în SUA</b>Donald Trump &icirc;nţelege la fel de multe despre computere precum o mamaie de la ţară, mai ales dacă ne luăm după modul &icirc;n care se exprimă &icirc;n dezbaterile pentru preşedinţia SUA. Recent el ar fi declarat că "Apple ar trebui să...

Donald Trump înţelege la fel de multe despre computere precum o mamaie de la ţară, mai ales dacă ne luăm după modul în care se exprimă în dezbaterile pentru preşedinţia SUA. Recent el ar fi declarat că "Apple ar trebui să îşi construiască «computerele naibii» şi aparatele lor în SUA".

Din această declaraţie vedem că A: Trump nu e sigur ce produce Apple de fapt şi B: lui Trump nu îi pasă de relaţia cu China. Şi nu orice relaţie, ci una construită cu migală de Jobs şi Cook în ultimul deceniu. Producţia în SUA nu e chiar o utopie, companii că Motorola, Google şi Dell dacă nu mă înşel având produse hardware realizate în State.

Evident, dacă finanţarea de la Stat se va extinde în atât de mare măsură încât producţia Apple să fie mai ieftină decât în China, proiectul e realizabil. E drept că firmă din Cupertino are deja o fabrică în Texas, care produce o mică parte din modelele Mac Pro high end. Ca şi ceilalţi preşedinţi SUA în alegeri, Trump promite joburi noi, dar şansele ca Apple să se conformeze sunt extrem de mici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×