Feedly Android primește o actualizare care Îl transformă și mai mult Într-un Înlocuitor de Google Reader

1.173 ori
<b>Feedly Android primește o actualizare care Îl transformă și mai mult Într-un Înlocuitor de Google Reader</b>știți probabil deja că pe 1 iulie 2013 Google va renunța la Google Reader, deci trebuie să vă găsiți un înlocuitor pentru acest serviciu până atunci. Asta dacă petiția pentru salvarea lui Reader nu are succes. Ei bine, Feedly se pregătește...

știți probabil deja că pe 1 iulie 2013 Google va renunța la Google Reader, deci trebuie să vă găsiți un înlocuitor pentru acest serviciu până atunci. Asta dacă petiția pentru salvarea lui Reader nu are succes. Ei bine, Feedly se pregătește să fie o alternativă la produsul Google, primind un update care îi aduce unele din funcțiile lui Google Reader.

Aplicația a fost îmbunătățită în urma feedback-ului utilizatorilor, al căror număr a crescut simțitor în ultima vreme, după veștile proaste de la Google. Noutățile includ faptul că există acum un nou motor de căutare în aplicație, care oferă acces la peste 50 de milioane de feed-uri, plus faptul că puteți partaja știri via Google+ direct din zona de Sharing. Posesorii de Nexus 7 sau Nexus 10 vor observa o schimbare de design și există acum și o nouă opțiune în meniul drop down, care permite ascunderea articolelor citite deja.

Feedly a primit și un nou widget, un control mai bun asupra vizualizării în format listă, revistă și mozaic, integrare mai bună YouTube și bug fix-uri. Aplicația oferă acum preview-uri de tip text mai lungi decât înainte în modul de vizualizare de tip listă. Dacă vă atrage aceasta aplicație o puteți descărca de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×