Microsoft face angajări la vârf în secţiunea Windows Mobile; Caută program manageri

968 ori
<b>Microsoft face angajări la vârf în secţiunea Windows Mobile; Caută program manageri</b>Cine spunea că nu există viitor pentru zona Mobile de la Microsoft se înşela şi după indicii ale lui Satya Nadella oferite recent, azi vedem şi că se fac angajări în echipa Windows Mobile. Firmă din Redmond caută 2 program manageri pentru acest segment.

Cine spunea că nu există viitor pentru zona Mobile de la Microsoft se înşela şi după indicii ale lui Satya Nadella oferite recent, azi vedem şi că se fac angajări în echipa Windows Mobile. Firma din Redmond caută 2 program manageri pentru acest segment.

Posturile au apărut pe site-ul Microsoft Careers şi includ un Senior Program Manager, dar şi un Program Manager pentru echipa Windows Mobile. Microsoft are nevoie de o persoană cu viziune şi care să aplice o strategie coerentă în acest segment. Senior Managerul va trebui să colaboreze cu echipa hardware şi cu alţi parteneri, pentru a "pune în aplicare o strategie".

Program Managerul pare mai degrabă axat pe securitate şi enterprise. Anul 2016 nu a adus nici un anunţ major în zona Windows 10 Mobile şi nici o mişcare în acest segment, plus nici o lansare de smartphone Lumia. Ştim că se lucrează la Continuum 2.0, care va sosi cu actualizarea Windows 10 Redstone 3 şi în continuare pluteşte spectrul lui Surface Phone deasupra companiei.

Dacă nu se materializează până la final de an scad dramatic şansele să aibă impact atunci când soseşte în cele din urmă. BUILD 2017 ar trebui să ne aducă indicii în mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×