Galaxy Note 8 ar urma să vină cu un ecran 4K de 6.4 inch; Specificaţiile sale ajung pe web devreme

3.024 ori
<b>Galaxy Note 8 ar urma să vină cu un ecran 4K de 6.4 inch; Specificaţiile sale ajung pe web devreme</b>Cu Galaxy S8 şi S8+ aproape lansate, e momentul să ne gândim acum la viitoarea generaţie de flagship Samsung. E vorba despre flagship-ul de toamnă, Galaxy Note 8. Având un predecesor cu soarta nefericită, Note 8 va avea sarcina de a compensa pentru defect

Cu Galaxy S8 şi S8+ aproape lansate, e momentul să ne gândim acum la viitoarea generaţie de flagship Samsung. E vorba despre flagship-ul de toamnă, Galaxy Note 8. Având un predecesor cu soarta nefericită, Note 8 va avea sarcina de a compensa pentru defectele modelului de anul trecut. Azi aflăm şi câteva specificaţii ale acestui phablet, care ar face saltul la rezoluţie 4K.

Informaţiile parvin din China şi se pare că viitorul smartphone va avea un ecran de 6.4 inch cu rezoluţie 4K. La drept vorbind aşteptam saltul la 4K de la Galaxy Note 5 încoace. Trecerea la această diagonală mare poate surprinde, dar având în vedere phablet-uri cu diagonale similare de la Xiaomi ce au fost bine primite, are sens aceasta mutare.

Zvonurile mai afirmă şi că noul Note va sosi cu 6 GB RAM, iarăşi o dotare pe care o aşteptam încă de la Galaxy S7. Procesorul de la interior va fi un Snapdragon 835 sau un Exynos din Seria 9, iar designul va fi unul similar cu al lui S8, doar că puţin mai masiv şi cu loc special lăsat pentru slot-ul S Pen. Camere puternice frontale se vor ocupa cu scanarea facială şi de iris aparent.

Totul e în faza de zvon acum şi vom începe să fim mai atenţi la aceste scăpări de abia la vară.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×