Romanii au vorbit mai mult pe mobil in vreme de criza, la tarife mai scazute

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 992 ori
<b>Romanii au vorbit mai mult pe mobil in vreme de criza, la tarife mai scazute</b>La aproximativ un an de la declansarea oficiala a crizei economice, aflam ca romanii au vorbit cu 30% mai mult la telefonul mobil, dar si la tarife mai scazute, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar. Operatorii autohtoni au redus tarifele, in contextul...

La aproximativ un an de la declansarea oficiala a crizei economice, aflam ca romanii au vorbit cu 30% mai mult la telefonul mobil, dar si la tarife mai scazute, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar.

Operatorii autohtoni au redus tarifele, in contextul competitiei de pe piata telefoniei mobile, dar si al crizei economice. Daca tineti la precizie, aflati ca traficul total de voce in retelele mobile a inregistrat peste 19,5 miliarde de minute, cu 33.9% mai mult fata de anul 2008. La aceasta evolutie au contribuit si presiunea clientilor si reglementarile oficiale.

Companiile de telefonie au actionat in consecinta, reducand tarifele si oferind pachete de criza, marind numarul de minute, in special in alte retele. Tarifele de interconectare au fost reglementate, pentru a permite scaderea preturilor convorbirilor in afara retelei, iar o parte din utilizatori si-au renegociat contractele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×