Rezervarile pentru iPhone 5S epuizate rapid În China, au mai rămas doar puține variante disponibile

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.234 ori
<b>Rezervarile pentru iPhone 5S epuizate rapid În China, au mai rămas doar puține variante disponibile</b>Debutul în China al noilor iPhone-uri în primul val pare a fi avut efect asupra cumpărătorilor, care au dat navală la precomenzile produselor Apple. Clienții chinezi au rezervat deja atât de multe unități iPhone 5S (deblocat) încât compania din...

Debutul în China al noilor iPhone-uri în primul val pare a fi avut efect asupra cumpărătorilor, care au dat navală la precomenzile produselor Apple. Clienții chinezi au rezervat deja atât de multe unități iPhone 5S (deblocat) încât compania din Cupertino a rămas fără unități pe stoc la cel puțin 3 Apple Store-uri din Beijing.

La această oră doar varianta Space Gray de 16 GB a lui iPhone 5S mai e disponibilă în Beijing și Hong Kong. Varianta aurie este cea mai populară în acest moment, ea fiind aleasă de un număr mare de clienți. A fost nevoie doar de 2 ore ca Apple să rămână cu stocurile goale. Rezevarile au început de ieri, iar clienții vor putea să își ridice telefoanele pe 20 septembrie.

Varianta aurie a lui iPhone 5S este cea mai populară

China e cunoscută pentru problemele pe care le are cu persoanele care se pun mai devreme la coadă și vând apoi pe piața neagră terminalele cumpărate. Acum procedeul de rezervare e ceva mai complex, necesitând un SMS trimis la un număr special, urmând apoi că noul client să primească un cod de rezervare și să intre într-un sistem online.

Deocamdată nu avem vești și despre iPhone 5C și rezervările sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×