Microsoft intarzie lansarea lui Surface, din cauza customizarii

1.146 ori
<b>Microsoft intarzie lansarea lui Surface, din cauza customizarii</b>Intarzierile care apar in procesul de lansare a unui produs sunt deja la ordinea zilei, iar datele de lansare a unui terminal sau gadget au devenit la fel de sigure ca prezicerea unui cutremur. Suntem totusi surprinsi sa aflam ca Microsoft a decis sa...

Intarzierile care apar in procesul de lansare a unui produs sunt deja la ordinea zilei, iar datele de lansare a unui terminal sau gadget au devenit la fel de sigure ca prezicerea unui cutremur.

Suntem totusi surprinsi sa aflam ca Microsoft a decis sa amane lansarea mult-asteptatului computer/mega-tablet botezat Surface. Compania a anuntat ca nu va livra primele unitati in cazinourile din Las Vegas pana la conventia CES din ianuarie, asa cum fusese stabilit. Noua data la care s-au decis reprezentantii gigantului software este martie, cu posibilitatea de a vedea Surface in actiune chiar in aprilie 2008.

Intarzierea se datoreaza dorintei celor de la Microsoft de a customiza computerele pentru fiecare client. Pana acum, T-Mobile, Harrah's Casinos si Sheraton Hotels s-au inscris pe lista de cumparatori ai lui Surface, deci banuim ca Microsoft face tot posibilul de a customiza fiecare produs. Astfel, cumparatorii vor beneficia de un gadget unic si extrem de functional, adecvat scopului fiecarei companii. Customizarea reprezinta o veste buna, iar daca intarzierea inseamna ca vom vedea un produs complet pe piata, atunci merita sa mai asteptam o luna sau 2. Sa speram ca nu vom mai vedea inca o amanare si ca lansarea va fi lipsita de buguri si probleme.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×