Microsoft intarzie lansarea lui Surface, din cauza customizarii

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.021 ori
<b>Microsoft intarzie lansarea lui Surface, din cauza customizarii</b>Intarzierile care apar in procesul de lansare a unui produs sunt deja la ordinea zilei, iar datele de lansare a unui terminal sau gadget au devenit la fel de sigure ca prezicerea unui cutremur. Suntem totusi surprinsi sa aflam ca Microsoft a decis sa...

Intarzierile care apar in procesul de lansare a unui produs sunt deja la ordinea zilei, iar datele de lansare a unui terminal sau gadget au devenit la fel de sigure ca prezicerea unui cutremur.

Suntem totusi surprinsi sa aflam ca Microsoft a decis sa amane lansarea mult-asteptatului computer/mega-tablet botezat Surface. Compania a anuntat ca nu va livra primele unitati in cazinourile din Las Vegas pana la conventia CES din ianuarie, asa cum fusese stabilit. Noua data la care s-au decis reprezentantii gigantului software este martie, cu posibilitatea de a vedea Surface in actiune chiar in aprilie 2008.

Intarzierea se datoreaza dorintei celor de la Microsoft de a customiza computerele pentru fiecare client. Pana acum, T-Mobile, Harrah's Casinos si Sheraton Hotels s-au inscris pe lista de cumparatori ai lui Surface, deci banuim ca Microsoft face tot posibilul de a customiza fiecare produs. Astfel, cumparatorii vor beneficia de un gadget unic si extrem de functional, adecvat scopului fiecarei companii. Customizarea reprezinta o veste buna, iar daca intarzierea inseamna ca vom vedea un produs complet pe piata, atunci merita sa mai asteptam o luna sau 2. Sa speram ca nu vom mai vedea inca o amanare si ca lansarea va fi lipsita de buguri si probleme.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×