Agentii CIA folosesc iPhone-uri pentru ca raufacatorii nu stiu sa le foloseasca

1.010 ori
<b>Agentii CIA folosesc iPhone-uri pentru ca raufacatorii nu stiu sa le foloseasca</b>Aruncand o privire prin blogosfera am fost surprins sa aflu ca noii James Bond sunt pasionati de tehnologia oferita de Apple, agentii secreti optand acum pentru iPhone, dupa cum se afirma in acest blog: Autorul sau privea un episod din "Femeia Bionica" si...

Aruncand o privire prin blogosfera am fost surprins sa aflu ca noii James Bond sunt pasionati de tehnologia oferita de Apple, agentii secreti optand acum pentru iPhone, dupa cum se afirma in acest blog:

Autorul sau privea un episod din "Femeia Bionica" si a fost surprins sa observe ca un agent CIA poseda un iPhone, pe care raufacatorul il folosea. La o privire mai atenta asupra acestei scene, se poate observa un fapt amuzant: criminalul tine iPhone-ul invers, probabil incercand sa para "cool" si "high tech", dar devenind penibil pentru fanii tehnologiei moderne. Sa speram ca personajele de la CIA stiu sa manuiasca mai bine telefonul anului 2007 si ca greseala a fost una intentionata.

Avem de-a face cu o ironie sau cu o ridiculizare a personajului? Din pacate nu este vorba despre asa ceva, dar suntem surprinsi sa vedem ca exista persoane care nu au habar de fenomenul iPhone. Totusi, chiar daca n-ai fi vazut un iPhone in viata ta, display-ul ofera destule informatii in legatura cu modul in care trebuie sa tii terminalul. De asemenea singurul buton al telefonului este un reper excelent... Sa fie oare nevoie de un indicator special de pozitie a telefonului pentru actori?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×