Microsoft lansează două telefoane selfie cu preţ de 55 de dolari: Nokia 230 şi Nokia 230 Dual SIM

4.142 ori
<b>Microsoft lansează două telefoane selfie cu preţ de 55 de dolari: Nokia 230 şi Nokia 230 Dual SIM</b>E greu să mai găseşti o nişă nu prea bine acoperită &icirc;n ziua de azi, dar iată că Microsoft a reuşit. E vorba despre modele feature phone axate pe selfie-uri. &Icirc;n &icirc;nt&acirc;mpinarea acestui segment de piaţă vin proaspăt...

E greu să mai găseşti o nişă nu prea bine acoperită în ziua de azi, dar iată că Microsoft a reuşit. E vorba despre modele feature phone axate pe selfie-uri. În întâmpinarea acestui segment de piaţă vin proaspăt lansatele Nokia 230 şi Nokia 230 Dual SIM, pe care le vedeţi mai jos.

Ele costă doar 55 de dolari şi se remarcă prin integrarea unei camere frontale de 2 megapixeli cu blitz LED. Şi în spate se afla tot o cameră de 2 megapixeli, de asemenea cu blitz LED. Terminalele au capac spate din aluminiu şi rama din policarbonat, primind astfel un look apropiat de ideea de premium. Handseturile măsoară 10.9 mm în grosime şi cântăresc 91.8 grame.

Microsoft lansează două telefoane selfie cu preţ de 55 de dolari: Nokia 230 şi Nokia 230 Dual SIM

Nokia 230 şi 230 Dual SIM vin cu ecrane de 2.8 inch cu rezoluţie de 320 x 240 pixeli, Bluetooth 3.0, conectivitate 2G şi rulează Series 30+ OS. Ele mai includ şi o baterie de 1200 mAh şi slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB. Bateria anterior menţionată oferă până la 21 de ore de convorbiri şi până la 27 de zile de funcţionare în standby în varianta single SIM, respectiv până la 28 de zile în cea dual SIM.

La bord găsim preinstalate browserul Opera Mini, Bing Search, MSN Weather, iar telefoanele dispun şi de radio FM. Gameloft pune la bătaie un joc gratuit pe lună timp de un an la pachet cu telefoanele. Ele vin pe negru sau alb şi se vor putea cumpăra de abia în 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×