Vector Watch atrage o nouă rundă de finanţare de 5 milioane de dolari

1.014 ori
<b>Vector Watch atrage o nouă rundă de finanţare de 5 milioane de dolari</b>Vector Watch, smartwatchul care are &icirc;n spate o echipă rom&acirc;nească talentată &icirc;şi continuă evoluţia, atrăg&acirc;nd o nouă investiţie &icirc;n valoare de 5 milioane de dolari. Această rundă de finanţare aduce aportul GECAD...

Vector Watch, smartwatchul care are în spate o echipă românească talentată îşi continuă evoluţia, atrăgând o nouă investiţie în valoare de 5 milioane de dolari. Această rundă de finanţare aduce aportul GECAD Group, care rămâne acţionar majoritar al companiei, dar şi Catalyst România.

Cofondatorii eMAG, Radu Apostolescu şi Bogdan Vlad au contribuit la finanţarea proiectului in noua runda, împreună cu Mihai Popescu, antreprenor cu experienţa de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice şi servicii IT. Capitalul va susţine dezvoltarea acestui smartwatch, dar şi extinderea birourilor companiei din SUA. Vector Watch este o companie internaţională, cu birouri atât la Londra, cât şi în Silicon Valley, Bucureşti, Hong Kong şi Amsterdam.

Ea a fost fondată în 2014 de către Andrei Pitiş, Irina Alexandru şi Dan Tudose. Compania a creat un sistem de operare low power, ce oferă terminalelor smart o autonomie de 30 de zile. Firmă e cunoscută prin smartwatchurile Vector Luna şi Meridian, care au ajuns în oferta Orange România luna trecută. Modelul Luna oferă rezistenta la apă la o adâncime de până la 50 de metri, monitorizare a numărului de paşi şi calorii arse, dar şi a calităţi somnului.

Ceasul e compatibil cu iOS, Android şi Windows Phone şi costă de la 349 euro în sus. Varianta Meridian costa de la 299 euro şi are un design dreptunghiular.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×