Microsoft lansează Office Mobile for Office 365 pe Android, permite editarea documentelor și sincronizare cu SkyDrive

1.208 ori
<b>Microsoft lansează Office Mobile for Office 365 pe Android, permite editarea documentelor și sincronizare cu SkyDrive</b>Luna trecută Microsoft lansa Office Mobile for Office 365 pe iOS și acum același produs pe Android, cu suport pentru editare a documentelor din mers și sincronizare cu SkyDrive. Interfața aduce foarte mult cu versiunea Windows Phone 8, dar se...

Luna trecută Microsoft lansa Office Mobile for Office 365 pe iOS și acum același produs pe Android, cu suport pentru editare a documentelor din mers și sincronizare cu SkyDrive. Interfața aduce foarte mult cu versiunea Windows Phone 8, dar se remarcă și câteva elemente de look Holo.

Aplicația vine cu suport pentru Word, Excel, PowerPoint, grafice, animații, SmartArt, forme și comentarii. Software-ul va adapta documentele pentru micul ecran, astfel încât să fie mai ușor de editat și să nu strice nici formatarea documentului final pe PC. Aplicația este perfect sincronizată cu cea de pe PC, astfel că puteți continua lucrul pe Galaxy S4 după ce l-ați început pe PC și a trebuit să plecați de la birou.

Există și opțiunea de partaja documente, iar dacă doriți aplicația o găsiți acum în Google Play Store, cu câteva limitări. Una dintre ele ar fi faptul că softul e disponibil doar în SUA, dar Microsoft a promis o lansare mai extinsă în următoarele săptămâni. Veți avea nevoie de un telefon cu Android 4.0+ pentru a rula aplicația, care din păcate nu are și o versiune specială pentru tablete încă.

în plus, va fi nevoie de un abonament Office 365 pentru a folosi Office Mobile for Office 365, dar beneficiați de 30 de zile de trial pentru început.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×