Motorola Moto X va sosi cu o tehnologie similară cu oversampling-ul pentru captura video

1.012 ori
<b>Motorola Moto X va sosi cu o tehnologie similară cu oversampling-ul pentru captura video</b>Dacă Nokia se lauda anul trecut cu oversampling-ul și combinarea a mai mulți pixeli în unul singur, cam la fel a jonglat&nbsp;și HTC cu camera Ultrapixel de pe One și se pare că Motorola adoptă aceeași direcție cu Moto X. &nbsp; &nbsp; Lansarea...

Dacă Nokia se lauda anul trecut cu oversampling-ul și combinarea a mai mulți pixeli în unul singur, cam la fel a jonglat și HTC cu camera Ultrapixel de pe One și se pare că Motorola adoptă aceeași direcție cu Moto X.

Lansarea lui Moto X are loc mâine și pe ultima sută de metri aflăm câteva detalii noi despre terminal. știm deja că handsetul vine cu o cameră de 10 megapixeli, dar e vorba despre o cameră "ClearPixel" aici, care va captura mai multă lumină și va avea pixeli de 1.4 microni. în comparație, Galaxy S4 are pixelii de un 1.1 microni, iar un pixel mai mare aduna mai multă lumină și are performante low light mai bune.

Zvonurile afirmă că noul smartphone Motorola va folosi o tehnologie similară cu cea PureView, combinând mai mulți pixeli într-un superpixel, pentru reproducerea realistă a culorilor. Moto va aplica acest concept pe partea de captură video, combinând 4 pixeli într-un "pixel perfect". Se pare că această cameră de 10 megapixeli va suporta captura video Full HD la 60 FPS și Moto ne va oferi și 3 microfoane pentru captură audio 3D.

Vom afla mai multe detalii mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×