Microsoft le recomandă utilizatorilor Windows Phone să treacă la iPhone sau telefoane cu Android

5.449 ori
<b>Microsoft le recomandă utilizatorilor Windows Phone să treacă la iPhone sau telefoane cu Android</b>Microsoft a aruncat de ceva vreme prosopul în zona Mobile şi iată-i înclinând tot mai mult spre platforme rivale. Mai nou MS le recomandă utilizatorilor Windows Phone să treacă la un iPhone până la final de an sau la un telefon cu Android

Microsoft a aruncat de ceva vreme prosopul în zona Mobile şi iată-i înclinând tot mai mult spre platforme rivale. Mai nou MS le recomandă utilizatorilor Windows Phone să treacă la un iPhone până la final de an sau la un telefon cu Android.

Motivul pentru acel deadline este că începând cu 10 decembrie 2019, Microsoft nu va mai oferi actualizări gratuite ce nu ţin de securitate. Asta pentru terminalele cu Windows Phone evident şi pică şi opţiunile de suport asistat şi apoi şi actualizările de securitate. Oricum mai erau doar câteva modele suportate în acest moment.

Windows 10 Mobile OS a ajuns la finalul ciclului de viaţă, iar clienţii au primit recomandarea de a trece la un terminal cu iOS sau Android. E ironic să vedem asta în condiţiile în care fostul CEO Microsoft, Steve Ballmer râdea de iPhone prima oară când a apărut în 2007. Ulterior a numit şi Android "sălbatic şi necontrolat".

De atunci Apple şi Google domină piaţa sistemelor de operare de pe mobil, iar Microsoft a rămas doar cu un experiment sfârşit prost. Achiziţia Nokia s-a terminat prost şi telefoanele cu Windows Phone nu s-au vândut din cauza numărului mic de aplicaţii disponibile. Încă mai există un 0.1% şanse să revină în această zonă gigantul american, prin Andromeda/Surface Phone.

Între timp se pot face bani serioşi din launchere pe Android, pachetul Office, Cortana şi alte soluţii aduse pe iOS şi Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×