Microsoft pune proiectul "Andromeda" în standby și lucrează la un PC cu display dual cunoscut drept "Centaurus"

781 ori
<b>Microsoft pune proiectul "Andromeda" în standby și lucrează la un PC cu display dual cunoscut drept "Centaurus"</b>Fix când ne așteptam cel mai puțin iată că astăzi apar detalii în online despre un nou terminal pregătit de către Microsoft, de această dată în colaborare cu Intel. La nivel intern produsul ar fi cunoscut sub numele de cod "Surface Centaurus"

Situația în cazul Microsoft atunci când vine vorba despre brevete este tare, dar tare interesantă, asta pentru că deși de câțiva ani buni tot vedem fel și fel de aplicații care descriu smartphone-uri la care se lucrează, nici macăr acum în 2018 nu am primit un asemenea dispozitiv pe piață.

Se vorbește în continuare despre Surface Phone/Andromeda, dispozitiv care și la ora actuală primește zeci de brevete care descriu până și micile mecanisme audio, pe lângă ecranul pliabil și balamaua asociată. Astăzi aflăm vestea că MS ar fi pus în standby proiectul Andromeda cu scopul de a concentra pe un alt device, un PC cu display dual cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Centaurus". 

Potrivit datelor aflate de către publicația WindowsCentral, Microsoft lucrează la acest dispozitiv de mai bine de un an și țelul este acela de a-l prezenta oficial în toamna lui 2019. Aflăm că avem de-a face cu un device ce adoptă un nou format, unul cu Windows 10 la bord ce utilizează două display-uri pentru o productivitate sporită. 

Sunt și câteva asemănări cu proiectul "Courier" din arhiva MS și descoperim că Centaurus rulează Windows Core OS, o versiune modernă a lui Windows 10. Acesta este capabil să ruleze aplicații x86 și în funcție de conținutul afișat, device-ul se va adapta nevoilor utilizatorilor.

Imaginați-vă un soi de ZTE Axon M cu display-uri și mai generoase, dar și muchii mai înguste probabil. Știind totuși cum stă treaba cu Microsoft, șansele de a-l vedea pe Centaurus lansat oficial la anul sunt destul de mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×