Microsoft lucrează la generația a doua pentru tableta Surface

1.075 ori
<b>Microsoft lucrează la generația a doua pentru tableta Surface</b>Microsoft Surface reprezintă intrarea companiei americane pe piața tabletelor. Vor reprezenta vârful aisbergului în ce privește tabletele cu Windows 8 și Windows RT. Le vom vedea de la debutul oficial ce se va petrece în luna octombrie. &nbsp; S-au...

Microsoft Surface reprezintă intrarea companiei americane pe piața tabletelor. Vor reprezenta vârful aisbergului în ce privește tabletele cu Windows 8 și Windows RT. Le vom vedea de la debutul oficial ce se va petrece în luna octombrie.

S-au stârnit reacții pozitive din partea site-urilor / blogurilor de tehnologie și negative din partea partenerilor Microsoft care au considerat că li s-au furat ideile și nu s-au sfiit să profere amenințări precum CEO-ul Acer care a spus că se gândește serios dacă se merită să meargă alături de Microsoft pe piața tabletelor și că în situația lor ar mai fi și alte nume mari din domeniu.

Microsoft nu ține cont de asta. Se spune că deja lucrează la generația a doua. Dovada este dată de divizia care se ocupă cu dezvoltarea ce a primit noi membri. Aceștia au ca domeniu de expertiză: materiale, surse de energie alternativă, inovație. La materiale sunt interesați de persoane cu experiență în: lucrul cu ceramica, metale, plastic, vopsea, PVD - Physcal Vapour Deposition - stratul de protecție de la suprafața unor telefoane sau tablete de top.

Divizia Surface s-a lărgit cu designeri, ingineri în domeniul audio, dezvoltatori pe partea de drivere. Se trage tare spre a aduna o echipă de top care să pună la punct un produs / o tabletă care să concureze tabletele Android / iPadul de la Apple.

Așteptați cu interes tabletele Microsoft Surface din prima generație?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×