Microsoft nu va lansa un rival pentru iPhone

998 ori
<b>Microsoft nu va lansa un rival pentru iPhone</b>Microsoft nu va lansa un produs care sa concureze direct cu Apple iPhone, a declarat Bill Gates in cadrul unui interviu cu publicatia germana Allgemeine Zeitung. Gates a mai declarat "Nu, nu vom face un astfel de lucru. In asa-zisa afacere cu...

Microsoft nu va lansa un produs care sa concureze direct cu Apple iPhone, a declarat Bill Gates in cadrul unui interviu cu publicatia germana Allgemeine Zeitung.

Gates a mai declarat "Nu, nu vom face un astfel de lucru. In asa-zisa afacere cu smartphone-uri, ne vom concentra doar pe software, dezvoltat in cadrul programului nosru Windows Mobile". Chairmanul Microsoft a mai mentionat ca firma sa are parteneriate cu numerosi producatori de telefoane mobile, de la Samsung, la Motorola, iar aceasta varietate este mai benefica pentru companie decat ar fi un terminal - productie proprie. Oare Microsoft planuieste sa se alieze cu Apple la un moment dat sau acest anunt este facut doar pentru a deruta concurenta?

Axarea companiei pe dezvoltarea de softuri are sens logic, de vreme acesta este motivul pentru care Microsoft este atat de popular. Mai ales acum cand am avut ocazia sa aruncam o privire furisa asupra lui Windows Mobile 7 si sa realizam ca acesta duce interfata si tehnologiile iPhone cu un pas mai departe. Va fi nevoie doar terminale compatibilte cu acest pachet de softuri, deci cei ce la Motorola si Samsung vor trebui sa inceapa lucrul la terminale superdotate pentru a-si multumi pretentiosul partener.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×