Microsoft nu va mai plati abonamentele de pe iPhone-urile si BlackBerry-urile angajatilor

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.208 ori
<b>Microsoft nu va mai plati abonamentele de pe iPhone-urile si BlackBerry-urile angajatilor</b>Microsoft reduce costurile in plina criza si taie in carne vie chiar si in zone aparent putin importante, cum ar fi abonamentele de telefonie mobila ale angajatilor sai. Este vorba de terminalele non-Windows Mobile, ale caror abonamente nu vor mai fi...

Microsoft reduce costurile in plina criza si taie in carne vie chiar si in zone aparent putin importante, cum ar fi abonamentele de telefonie mobila ale angajatilor sai. Este vorba de terminalele non-Windows Mobile, ale caror abonamente nu vor mai fi decontate.

Astfel, daca sunteti angajat Microsoft si folositi un BlackBerry sau iPhone, compania mama nu va va mai plati abonamentul tip date, regula aplicandu-se si daca folositi noul Palm Pre. Aceasta decizie se aplica indiferent de segmentul in care activeaza angajatul, fie el si business. In schimb, Microsoft va plati integral toate abonamentele tip date asociate smartphone-urilor Windows Mobile.

Masura suna si putin paranoica, obligand oarecum angajatii sa foloseasca terminale Windows Mobile si tinand "intrusii" departe. Faptul ca numerosi angajati Microsoft folosesc altceva decat Windows Mobile arata foarte clar ca OS-ul are nevoie de imbunatatiri si de abia la Windows Mobile 7 ne putem astepta ca angajatii sa fie impresionati si sa renunte la iPhone si Palm Pre, pentru o perioada.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×