LG pregateste un nou smartphone, LG-GM730 si un magazin de aplicatii, LG Application Store

Autor:  | Publicat în:  LG 1.696 ori
<b>LG pregateste un nou smartphone, LG-GM730 si un magazin de aplicatii, LG Application Store</b>In vreme ce Samsung anunta telefoane mobile noi din seria Omnia, LG nu poate sta deoparte si ne prezinta de asemenea un nou handset, modelul GM730, anuntand ca va lansa un magazin online de aplicatii, in stilul lui Apple App Store. Noul terminal foloseste...

In vreme ce Samsung anunta telefoane mobile noi din seria Omnia, LG nu poate sta deoparte si ne prezinta de asemenea un nou handset, modelul GM730, anuntand ca va lansa un magazin online de aplicatii, in stilul lui Apple App Store.

Noul terminal foloseste deja celebra interfata S-Class, iar handsetul anuntat de LG ieri are o grosime de 11.9 mm, fiind unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri la ora actuala. Telefonul va fi lansat in luna iulie, pe piata asiatica deocamdata si aflam ca avantajul sau principal va fi interfata intuitiva, care va reduce drastic numarul de clickuri necesare pentru navigarea in meniuri.

LG GM730 ruleaza Windows Mobile 6.1 si este compatibil cu Microsoft Outlook, terminalul suportand si push e-mail, plus crop/cut/copy/paste, cel putin in cazul continuturilor de pe Internet sau al mailurilor si documentelor. Lista de specificatii a acestui telefon este completata de un slot pentru carduri de memorie de pana la 16 GB, o camera de 5 megapixeli, GPS, radio FM si numeroase functii multimedia.

In acelasi timp cu telefonul va fi lansat si LG Application Store, punand la dispozitia posesorilor de telefoane LG nu mai putin de 1400 de aplicatii noi.

LG

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×