Microsoft oferă acum 100 GB de stocare În OneDrive gratuit pentru o perioadă de 2 ani; din păcate doar pentru americani

739 ori
<b>Microsoft oferă acum 100 GB de stocare În OneDrive gratuit pentru o perioadă de 2 ani; din păcate doar pentru americani</b>Printre cele mai populare servicii de stocare în cloud se numără bineînțeles și OneDrive, serviciu dezvoltat de către Microsoft. Pentru a atrage noi utilizatori către această platformă, gigantul IT a anunțat recent faptul că începând de...

Printre cele mai populare servicii de stocare în cloud se numără bineînțeles și OneDrive, serviciu dezvoltat de către Microsoft. Pentru a atrage noi utilizatori către această platformă, gigantul IT a anunțat recent faptul că începând de acum, clienții vor primi 100 GB spațiu de stocare gratuit timp de 2 ani.

Aflăm că promoția pusă la cale de către Microsoft are în vizor din păcate doar publicul american, restul utilizatorilor la nivel global fiind în continuare întâmpinați cu un pachet de 15 GB spațiu de stocare gratuit în cloud.

Cu toate acestea, spațiul gratuit de stocare pus la dispoziție de către Microsoft este cu siguranță mult mai atractiv în comparație cu oferta pregătită de către rivalul său, și anume Dropbox, serviciu cloud ce oferă 2 GB gratuit pentru utilizatorii basic. Care este soluția voastră de păstrare a fișierelor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×