Nokia Lumia 830 Gold Edition fotografiat pe alb și negru, scos din cutie În Vietnam

Autor:  | Publicat în:  Nokia 982 ori
<b>Nokia Lumia 830 Gold Edition fotografiat pe alb și negru, scos din cutie În Vietnam</b>Probabil ultimul model de telefon Nokia pe care Microsoft îl lansează într-o versiune nouă este Nokia Lumia 830 White Gold și Black Gold, o ediție specială de culoare aurie a handsetului. Terminalul a apărut în Vietnam într-o amplă galerie foto...

Probabil ultimul model de telefon Nokia pe care Microsoft îl lansează într-o versiune nouă este Nokia Lumia 830 White Gold și Black Gold, o ediție specială de culoare aurie a handsetului. Terminalul a apărut în Vietnam într-o amplă galerie foto hands on, cu unboxing la pachet.

Se pare că site-ul care a pus mâna pe aceste unități afirma că ele ar fi produse chiar în Vietnam. Terminalul se bucura de un finisaj auriu lateral și de un spate alb sau negru în funcție de versiune. Microsoft a sesizat cam târziu popularitatea variantelor aurii de telefoane, mai ales că de la iPhone 5s încoace această abordare a devenit trendy și a trecut ceva vreme de atunci.

Lumia 830 Gold Edition a fost anunțat împreună cu Lumia 930 Gold Edition cu ceva vreme în urmă și este destinat doar anumitor tari din Europa, Asia și Africa, nu și SUA. Telefonul Lumia 830 auriu își păstrează dotările, inclusiv ecranul 720p de 5 inch și camera Pureview de 10 MP, iar prețul sau este de 376 de dolari, cel puțin în Vietnam. Cei care au pus mâna pe versiunea alb-aurie afirma că este puțin cam glossy și nu chiar plăcută la atingere în zona din spate.

Rețineți și că aceste modele vin fără căști la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×