Serviciul de reclame Apple iAds i-a adus unui developer 1400 de dolari pe zi

1.206 ori
<b>Serviciul de reclame Apple iAds i-a adus unui developer 1400 de dolari pe zi</b>Developerul de aplicatii pentru iPhone Jason Ting are toate motivele sa fie fericit, deoarece noul serviciu de advertising oferit de Apple, iAds i-a adus nu mai putin de 1400 de dolari pe zi. Si asta in cazul unei aplicatii gratuite! &nbsp; &nbsp;...

Developerul de aplicatii pentru iPhoneJason Ting are toate motivele sa fie fericit, deoarece noul serviciu de advertising oferit de Apple, iAds i-a adus nu mai putin de 1400 de dolari pe zi. Si asta in cazul unei aplicatii gratuite!

Aplicatia lui Ting a fost lansata in aceasta saptamana via App Store, softul permitand utilizatorului sa transforme blitzul de pe iPhone 4 intr-o lanterna LED. Cei 1400 de dolari au fost generati in prima zi de vanzare a aplicatiei, eCPM-ul (effective cost per thousand - venitul pe mia de impresii) fiind de un incredibil 147.55 dolari.

Developerul afirma ca aplicatia a fost descarcata de 9000 de ori, iar reclamele afisate in softul sau sunt deocamdata la produse Dove si Nissan. Cu un astfel de sistem generos de plati, iAds va avea o viata lunga, reusind sa rivalizeze cu Google AdSense, desi modul de operare al celor doua este putin diferit.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×