Serviciul de reclame Apple iAds i-a adus unui developer 1400 de dolari pe zi

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.171 ori
<b>Serviciul de reclame Apple iAds i-a adus unui developer 1400 de dolari pe zi</b>Developerul de aplicatii pentru iPhone Jason Ting are toate motivele sa fie fericit, deoarece noul serviciu de advertising oferit de Apple, iAds i-a adus nu mai putin de 1400 de dolari pe zi. Si asta in cazul unei aplicatii gratuite! &nbsp; &nbsp;...

Developerul de aplicatii pentru iPhoneJason Ting are toate motivele sa fie fericit, deoarece noul serviciu de advertising oferit de Apple, iAds i-a adus nu mai putin de 1400 de dolari pe zi. Si asta in cazul unei aplicatii gratuite!

Aplicatia lui Ting a fost lansata in aceasta saptamana via App Store, softul permitand utilizatorului sa transforme blitzul de pe iPhone 4 intr-o lanterna LED. Cei 1400 de dolari au fost generati in prima zi de vanzare a aplicatiei, eCPM-ul (effective cost per thousand - venitul pe mia de impresii) fiind de un incredibil 147.55 dolari.

Developerul afirma ca aplicatia a fost descarcata de 9000 de ori, iar reclamele afisate in softul sau sunt deocamdata la produse Dove si Nissan. Cu un astfel de sistem generos de plati, iAds va avea o viata lunga, reusind sa rivalizeze cu Google AdSense, desi modul de operare al celor doua este putin diferit.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×