Microsoft pregătește deja lista de modificări din Windows 8.2; Iată câteva detalii!

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.688 ori
<b>Microsoft pregătește deja lista de modificări din Windows 8.2; Iată câteva detalii!</b>Windows 8.1 nu a sosit de foarte mult timp, dar a primit destul de multe review-uri și feedback încât Microsoft să încropească o listă cu aspectele negative ale acestui release și să treacă la treabă. Astfel a luat naștere și o listă de...

Windows 8.1 nu a sosit de foarte mult timp, dar a primit destul de multe review-uri și feedback încât Microsoft să încropească o listă cu aspectele negative ale acestui release și să treacă la treabă. Astfel a luat naștere și o listă de modificări ce vor sosi în Windows 8.2.

Butonul Start care a revenit în Windows 8.1 este și acum controversat, deoarece deși revenirea sa a fost cerută de utilizatori, implementarea Microsoft lasa de dorit. Acest buton este pur și simplu un shortcut către ecranul Metro de aplicații. Pentru a deschide familiarul meniu Start va fi nevoie să apăsați pe right click atunci când sunteți în dreptul butonului Start.

Windows 8.2 ar putea aduce clasicul meniu Start declanșat de obișnuitul click dreapta al mouse-ului. Se pare că Windows 8.2 ar putea sosi în luna ianuarie a anului viitor, venind atât de devreme pentru a corecta un număr destul de mare de buguri din Windows 8.1. Am aflat si ca la un moment dat cei de la Microsoft au scos de la download Windows 8.1 RT pentru că nu funcționa corect deloc.

Windows 8.2 va fi disponibil că actualizare gratuită, va aduce o versiune modificată a lui Internet Explorer 11, axată pe creșterea vitezei. Odată cu Windows 8.2 Microsoft va reinstitui sistemul File Explorer și library-ul asociat. Ce părere aveți despre aceste modificări ale experienței din Windows 8.1?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×