Microsoft pregateste serviciul de sincronizare SkyBox si o noua interfata Windows Mobile

1.109 ori
<b>Microsoft pregateste serviciul de sincronizare SkyBox si o noua interfata Windows Mobile</b>Conform celor de la Neowin, Microsoft va avea cateva anunturi importante de facut in cadrul showului Mobile World Congress, care va avea loc la Barcelona in luna februarie. Compania va lansa un serviciu de sincronizare a datelor tip cloud, similar cu...

Conform celor de la Neowin, Microsoft va avea cateva anunturi importante de facut in cadrul showului Mobile World Congress, care va avea loc la Barcelona in luna februarie. Compania va lansa un serviciu de sincronizare a datelor tip cloud, similar cu MobileMe, serviciu oferit de Apple.

SkyBox va permite utilizatorilor sa isi sincronizeze datele de pe telefonul mobil si sa faca backup, dar exista si zvonuri care afirma ca serviciul va fi disponibil si pentru handseturi non-Windows Mobile. Mintile luminate din Redmond vor mai lansa si SkyLine, versiunea enterprise a lui SkyBox si apoi SkyMarket, un soi de magazin de aplicatii rival cu Apple App Store.

In plus, Microsoft mai pregateste si o noua interfata Windows Mobile si se pare ca imaginile scapate pe Internet in luna noiembrie erau reale. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este cu adevarat UI-ul WM pe care-l vom vedea in premiera la Barcelona, unul cu structura in forma de fagure.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×