Microsoft prezinta aplicatia pentru managementul continuturilor Netflix pe telefoanele Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.355 ori
<b>Microsoft prezinta aplicatia pentru managementul continuturilor Netflix pe telefoanele Windows Mobile</b>Ce ar fi showul tehnologic CES, fara un discurs al lui Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft? Acesta a anuntat ieri, in cadrul CES 2009 o aplicatie care permite managementul fisierelor media Netflix pe terminalele Windows Mobile. Astfel, filmele vor putea fi...

Ce ar fi showul tehnologic CES, fara un discurs al lui Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft? Acesta a anuntat ieri, in cadrul CES 2009 o aplicatie care permite managementul fisierelor media Netflix pe terminalele Windows Mobile.

Astfel, filmele vor putea fi urmarite imediate pe Xbox 360, spre exemplu, sau pe orice alt gadget cu suport Netflix, de indata ce selectati optiunea "Watch Instantly" pe telefonul dumneavoastra Windows Mobile. Pentru cei care nu doresc sa astepte pana ce Microsoft si Netflix vor lansa propria aplicatie catre finalul acestei luni, exista si programul Smartflix, oferit de PyxisMobile.

Dupa ce era deja o consola, un video/music player si un GPS, telefonul mobil devine treptat o telecomanda pentru DVD player si o metoda de a organiza fisierele media oferite de diferite servicii video, poate chiar si o modalitate de a controla faimosul Tivo.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×