Un nou studiu scoate la iveală faptul că cei mici renunță la TV În favoarea tabletelor

1.089 ori
<b>Un nou studiu scoate la iveală faptul că cei mici renunță la TV În favoarea tabletelor</b>Prin intermediul unui studiu recent realizat de către compania Ofcom din Marea Britanie, aflăm noi detalii despre comportamentul utilizatorilor de video streaming, și anume faptul că cei mici preferă acum mai mult utilizarea unei tablete în schimbul...

Prin intermediul unui studiu recent realizat de către compania Ofcom din Marea Britanie, aflăm noi detalii despre comportamentul utilizatorilor de video streaming, și anume faptul că cei mici preferă acum mai mult utilizarea unei tablete în schimbul unui televizor, atunci când vine vorba de vizionarea conțintului video.

Acest raport dezvăluie totodată că aproximativ 34% dintre copii dețin deja o tabletă (1 din 3), și faptul că 62% dintre cei mici folosesc o tabletă acasă, chiar dacă nu este a lor. De asemenea, aflăm că numărul copiilor cu vârste cuprinse între 3-4 ani ce dețin o tabletă a crescut de la 3% anul trecut, la un procent de 11% în 2014.

Din punct de vedere al numărului de copii ce urmăresc streaming video pe tabletă, acesta a crescut de la 15% la 20%, în timp ce 33% dintre copii recurg la serviciul video on-demand. Potrivit studiului, numărul de copii ce dețin un televizor în cameră a scăzut de la 66% în 2009 la 46% în acest an. Totuși, se pare că cei mici încă petrec mai mult timp în fața televizorului, mai precis un număr de 14.6 ore săptămânal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×