Microsoft prezinta primul telefon Samsung Windows Phone 7 Series

1.682 ori
<b>Microsoft prezinta primul telefon Samsung Windows Phone 7 Series</b>Showul MIX10 continua, Microsoft prezentandu-si inovatiile din segmentul mobil. Printre ele se numara un nou model de telefon Windows Phone 7, produs de Samsung, acesta urmandu-le pe cele produse de ASUS si LG (ar putea fi numit LG Panther). Telefonul...

Showul MIX10 continua, Microsoft prezentandu-si inovatiile din segmentul mobil. Printre ele se numara un nou model de telefon Windows Phone 7, produs de Samsung, acesta urmandu-le pe cele produse de ASUS si LG (ar putea fi numit LG Panther).

Telefonul Samsung WP 7 aduce ca design cu Omnia HD i8910 (care ruleaza Symbian) si vine cu un display bine iluminat si "o camera performanta". Display-ul handsetului este un Super AMOLED, iar speculatiile afirma ca noul model ar putea folosi o camera similara cu cea de pe Omnia HD (8 megapixeli cu autofocus si captura video HD).

Microsoft prezinta primul telefon Samsung Windows Phone 7 Series

Nu stim inca momentul in care Samsung va lansa acest terminal, dar acest lucru se va intampla cel mai probabil catre finalul anului. Iata si un scurt clip video care prezinta toate cele 3 smartphone-uri Windows Phone 7 prezentate pana acum si produse de ASUS, LG si Samsung:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×