Microsoft prezinta telefonul Palm Treo 800w "pe ascuns"

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.200 ori
<b>Microsoft prezinta telefonul Palm Treo 800w "pe ascuns"</b>In timpul discursului lui Bill Gates, din cadrul CES 2008, echipa Microsoft a vorbit si despre Windows Mobile, iar persoanele care au privit cu atentie prezentarea de pe ecran au putut observa telefonul din imaginea urmatoare sub logo-ul Windows Mobile:...

In timpul discursului lui Bill Gates, din cadrul CES 2008, echipa Microsoft a vorbit si despre Windows Mobile, iar persoanele care au privit cu atentie prezentarea de pe ecran au putut observa telefonul din imaginea urmatoare sub logo-ul Windows Mobile:

Terminalul pare sa fie un Treo 800w, desi nimeni nu poate confirma aceasta "fantoma" inca. Cel putin cei de la Microsoft nu l-au confirmat, in vreme ce reprezentantii Palm au afirmat ca nu au vazut handsetul. Nici macar editorii de la gadgetell nu au obtinut informatii de la producatorii seriei terminalelor Treo, avand in vedere ca acestia au fost foarte secretomani in legatura cu noul model. Din imagine putem deduce ca avem de-a face cu un terminal in stil Centro, dar unul mai subtire.

Treo 800w continua trendul telefoanelor fara antena si pare un terminal destul de atractiv, de culoare alba sau argintie si ruland sistemul de operare Windows Mobile 6. Evident, un telefon care apare doar cateva secunde pe ecran in timpul unei prezentari nu este relevant si se poate ca acest lucru sa nu insemne nimic, in afara de un alt slide intr-o prezentare facut cu ajutorul unui handset care ar intriga publicul. Credeti ca vom vedea modelul Treo 800w in curand pe piata?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×