Microsoft promite un web browser nou pentru mobile

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.006 ori
<b>Microsoft promite un web browser nou pentru mobile</b>Reprezentantii Microsoft au anuntat ieri in cadrul CTIA Wireless 2008, din Las Vegas ca vor oferi web browsing full pe telefoanele mobile, incepand cu 2009, dupa cum ne informeaza Reuters. Astfel, gigantul software va rivaliza cu Apple si al sau iPhone,...

Reprezentantii Microsoft au anuntat ieri in cadrul CTIA Wireless 2008, din Las Vegas ca vor oferi web browsing full pe telefoanele mobile, incepand cu 2009, dupa cum ne informeaza Reuters. Astfel, gigantul software va rivaliza cu Apple si al sau iPhone, laudat pentru felul in care afiseaza site-uri Web, in stil destop.

Microsoft a afirmat la CTIA ca va pune Internet Explorer Mobile la dispozitia producatorilor de telefoane in toamna acestui an, iar primele terminale dotate cu noul browser vor intra pe piata pana la finalul lui 2008. Compania intemeiata de Bill Gates a castigat teren recent, implementand pe varianta mobila a sistemului sau de operare feature-uri desktop ca email-ul, dar concurenta sa, reprezentata de RIM (producatorul BlackBerry) si Apple, Motorola sau Palm nu se lasa mai prejos.

Inainte de lansarea lui iPhone in vara lui 2007, majoritatea telefoanelor afisau o varianta modificata a paginilor web, mai usor de vizualizat pe ecranele de mici dimensiuni. Site-urile cu grafica avansata erau uneori imposibil de deschis de pe un telefon mobil sau accesarea lor dura enorm de mult. Microsoft rezolva aceste probleme prin full browsing, tehnologia nereprezentand o premiera in industria mobila, ci doar un nou unghi de abordare al aceluiasi feature.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×