Roaming mai ieftin cu 67% la Vodafone Romania

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 999 ori
<b>Roaming mai ieftin cu 67% la Vodafone Romania</b>Reprezentantii Vodafone Romania au anuntat ieri oficial reducerea tarifelor de roaming cu 67%, in cazul serviciului Vodafone Connect Abroad, care se adreseaza posesorilor de abonamente Vodafone Mobile Connect, ne informeaza Frontnews. Incepand din data de...

Reprezentantii Vodafone Romania au anuntat ieri oficial reducerea tarifelor de roaming cu 67%, in cazul serviciului Vodafone Connect Abroad, care se adreseaza posesorilor de abonamente Vodafone Mobile Connect, ne informeaza Frontnews.

Incepand din data de 1 aprilie, abonatii Vodafone pot opta pentru un pachet cu tarif zilnic sau pot alegere tarifarea lunara. Astfel, ei vor beneficia de acces la email, Internet si Intranet, in afara tarii, conform DailyBusiness. Serviciile Vodafone de date mobile sunt disponibile in 27 de tari, la viteze 3G broadband prin intermediul a 36 de mari operatori. Aceleasi servicii sosesc cu aportul a 53 de operatori, dar doar la viteze 3G, in 32 de tari, in vreme ce vitezele GPRS sunt disponibile in 64 de tari prin 128 de operatori.

Scaderile succesive in cazul tarifelor de roaming ale operatorului Vodafone Romania vin dupa ce UE a aprobat pe rand legi care obliga marii operatori sa scada tarifele, atat cele de interconectare, cat si cele de roaming. La ora actuala autoritatile din domeniul telecomunicatiilor europene incearca si scaderea tarifelor pentru transferurile de date, dar operatorii, care au prins gustul VoIP-ului se opun vehement si acestor reduceri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×