HTC Leo (Touch HD2) fotografiat live, cu Windows Mobile 6.5 la bord

4.054 ori
<b>HTC Leo (Touch HD2) fotografiat live, cu Windows Mobile 6.5 la bord</b>HTC Leo a fost subiect de zvonuri in ultimele saptamani, imediat dupa ce specificatiile sale si primele imagini au scapat pe web. Va reamintim ca acest telefon este de fapt HTC Touch HD2 si ca el tocmai si-a facut aparitia online, sub forma unor imagini...

HTC Leo a fost subiect de zvonuri in ultimele saptamani, imediat dupa ce specificatiile sale si primele imagini au scapat pe web. Va reamintim ca acest telefon este de fapt HTC Touch HD2 si ca el tocmai si-a facut aparitia online, sub forma unor imagini live, provenite de pe site-ul polonez PDAclub.pl, via PDA.pl.

Daca ultima oara cand vorbeam despre acest smartphone exista o controversa in legatura cu OS-ul sau (Android sau Windows Mobile 6.5), ei bine acum lucrurile s-au clarificat si se pare ca avem de-a face cu un terminal WM 6.5. Printre dotarile sale impresionante se numara un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, un display touchscreen cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, 320 MB memorie RAM, 512 MB memorie interna si Bluetooth 2.1 cu EDR.

Interesant este faptul ca acest terminal este branduit nu HTC Touch HD2, cum aflam la un moment dat, ci Touch Pro3, conform noilor imagini, desi este ciudat sa vedem un model Touch Pro fara o tastatura fizica QWERTY. Data de lansare si pretul handsetului raman un mister deocamdata.

HTC Touch HD2

HTC Leo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×