Microsoft rebranduieste SkyDrive În OneDrive, după ce a pierdut bătălia În tribunale pentru primul nume

829 ori
<b>Microsoft rebranduieste SkyDrive În OneDrive, după ce a pierdut bătălia În tribunale pentru primul nume</b>Cu 6 luni în urmă Microsoft pierdea bătălia în tribunale cu compania britanică BSkyB, cu privire la dreptul de utilizare a numelui SkyDrive. Ei bine iată că de abia ieri&nbsp;MS a făcut o mutare cu privire la acest trademark, rebotezând SkyDrive...

Cu 6 luni în urmă Microsoft pierdea bătălia în tribunale cu compania britanică BSkyB, cu privire la dreptul de utilizare a numelui SkyDrive. Ei bine iată că de abia ieri MS a făcut o mutare cu privire la acest trademark, rebotezând SkyDrive în OneDrive.

Faimosul serviciu cloud pe care îl primiți la pachet cu telefoanele Lumia și cu tabletele Windows 8 se va numi de acum încolo OneDrive, confirmând din nou că numele One e la modă (HTC One, Xbox One, Xperia Z1). Microsoft anunțase cu luni în urmă că va face apel la decizia tribunalului, dar iată că nu a mai făcut-o, în schimbul obținerii unei perioade de câteva luni pentru rebranding.

OneDrive va fi locul în care ne depozitam fișierele, pozele și clipurile video, direct în cloud. Ar fi drăguț că odată cu acest rebranding să fie făcute și câteva cadouri utilizatorilor și să primească mai mult spațiu de stocare, mai ales că rivalul Dropbox oferă cu mult mai mult. Ar exista posibilitatea ca acest rebranding să se aplice doar în Marea Britanie sau Europa, unde e valid trademark-ul BSkyB, dar asta ar provoca confuzie la nivel global, deci probabil OneDrive va deveni numele internațional al serviciului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×