iWork 10 de la 51Cube, un hibrid de PC și tableta cu Windows 8

938 ori
<b>iWork 10 de la 51Cube, un hibrid de PC și tableta cu Windows 8</b>De obicei un device 2 în 1 este un laptop și o tabletă simultan, dar în cazul lui iWork 10 produs de 51Cube, e mai degrabă vorba despre un hibrid dintre un PC și o tabletă. Terminalul rulează Windows 8 și vine cu un display de 10.1 inch. &nbsp;...

De obicei un device 2 în 1 este un laptop și o tabletă simultan, dar în cazul lui iWork 10 produs de 51Cube, e mai degrabă vorba despre un hibrid dintre un PC și o tabletă. Terminalul rulează Windows 8 și vine cu un display de 10.1 inch.

Atunci când terminalul este îndoit la un anumit unghi, iWork 10 arată ca o tabletă normală Windows 8. Atunci când este desfăcut el devine un laptop cu o tastatură atractivă și cu un mousepad cu două butoane. Există și un anumit unghi de fixare a ecranului astfel încât acest gadget să devină un soi de desktop PC all în one.

Dotările lui iWork 10 includ 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și procesorul Intel Bay Trail dual core tactat la 1.8 GHz. Avem la dispoziție și difuzoare duale stereo, un display IPS cu rezoluție necunoscută, port HDMI și conectivitate WiFi și 3G. Tableta măsoară doar 6.9 mm atunci can e deconectată de la unitatea bază. Acest terminal oferă o perioadă de standby de 21 de zile, deci are o baterie destul de bună.

Din păcate nu avem și preț pentru acest produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×