Microsoft Research Asia prezintă tile-urile interactive pentru platforma Windows

918 ori
<b>Microsoft Research Asia prezintă tile-urile interactive pentru platforma Windows</b>Deși tile-urile specifice platformei Windows pentru mobil, respectiv desktop arată destul de bine, acestea nu reușesc să îi ofere utilizatorului posibilitatea de interacțiune, ci doar afișează informații. Din câte se pare, acest lucru se va...

Deși tile-urile specifice platformei Windows pentru mobil, respectiv desktop arată destul de bine, acestea nu reușesc să îi ofere utilizatorului posibilitatea de interacțiune, ci doar afișează informații. Din câte se pare, acest lucru se va schimba curând, după cum putem vedea și în materialul video de mai jos.

Materialul video cu pricina provine de la filiala Microsoft Research din Asia, acesta prezentând o serie de live tile-uri mult mai interactive care oferă utilizatorului posibilitatea de a extinde și naviga printre informațiile oferite de fiecare în parte. Un astfel de exemplu ar fi widget-ul pentru aplicația e-mail care va permite navigare printre mesajele primite chiar din modul live tile, fără a intra în aplicația propriu-zisă pentru a face acest lucru.

La prima vedere, aceste noi live tile-uri par a fi destul de promițătoare, aducând un plus de îmbunătățire la capitolul experiență și interacțiune. Rămâne să vedem dacă acest update va sosi ulterior la Windows 8.1, respectiv Windows Phone 8.1, sau va fi ceva specific pentru viitorul mare update numit Windows 9/ WP 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×