Wall Street Journal afirmă că Amazon va lansa un smartphone În luna iunie

835 ori
<b>Wall Street Journal afirmă că Amazon va lansa un smartphone În luna iunie</b>Potrivit unui raport recent realizat de către echipa Wall Street Journal, cei de la Amazon urmează să-și anunțe propriul smartphone în luna iunie a acestui an, urmând ca lansarea propriu-zisă în magazine să aibă loc în luna septembrie. &nbsp;...

Potrivit unui raport recent realizat de către echipa Wall Street Journal, cei de la Amazon urmează să-și anunțe propriul smartphone în luna iunie a acestui an, urmând ca lansarea propriu-zisă în magazine să aibă loc în luna septembrie.

Totodată, aflăm și faptul că acest smartphone Amazon va fi capabil să afișeze conținut 3D fără a fi nevoie de o pereche de ochelari speciali. Printre celelalte tehnologii încorporate de Amazon pe acest device se va mai număra și o tehnologie de urmărire a retinei prin intermediul a 4 camere foto frontale, componente ce vor realiza o hologramă de tip 3D. Aceasta din urmă a fost schițată într-o aplicație pentru brevet a celor de la Amazon chiar anul trecut.

Ulterior, posesorii acestui smartphone vor putea descărca conținut de pe magazinul de aplicații Amazon, platformă ce a fost lansată în anul 2011 și care numără în acest moment 200.000 de aplicații. Rămâne de văzut dacă spusele celor de la WSJ se vor dovedi a fi complet reale în luna iunie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×