Wall Street Journal afirmă că Amazon va lansa un smartphone În luna iunie

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 791 ori
<b>Wall Street Journal afirmă că Amazon va lansa un smartphone În luna iunie</b>Potrivit unui raport recent realizat de către echipa Wall Street Journal, cei de la Amazon urmează să-și anunțe propriul smartphone în luna iunie a acestui an, urmând ca lansarea propriu-zisă în magazine să aibă loc în luna septembrie. &nbsp;...

Potrivit unui raport recent realizat de către echipa Wall Street Journal, cei de la Amazon urmează să-și anunțe propriul smartphone în luna iunie a acestui an, urmând ca lansarea propriu-zisă în magazine să aibă loc în luna septembrie.

Totodată, aflăm și faptul că acest smartphone Amazon va fi capabil să afișeze conținut 3D fără a fi nevoie de o pereche de ochelari speciali. Printre celelalte tehnologii încorporate de Amazon pe acest device se va mai număra și o tehnologie de urmărire a retinei prin intermediul a 4 camere foto frontale, componente ce vor realiza o hologramă de tip 3D. Aceasta din urmă a fost schițată într-o aplicație pentru brevet a celor de la Amazon chiar anul trecut.

Ulterior, posesorii acestui smartphone vor putea descărca conținut de pe magazinul de aplicații Amazon, platformă ce a fost lansată în anul 2011 și care numără în acest moment 200.000 de aplicații. Rămâne de văzut dacă spusele celor de la WSJ se vor dovedi a fi complet reale în luna iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×