Windows 10 Mobile Build 10536 în varianta preview ajunge pe telefoanele unor insideri norocoși

Autor:  | Publicat în:  Windows 1.828 ori
<b>Windows 10 Mobile Build 10536 în varianta preview ajunge pe telefoanele unor insideri norocoși</b>Prin intermediul unui topic deschis pe platforma Reddit, aflăm că &icirc;n acest moment cei de la Microsoft au &icirc;nceput distribuirea lui Windows 10 Mobile Build 10536, o versiune preview ce vine să aducă c&acirc;teva noi funcții la pachet, dar...

Prin intermediul unui topic deschis pe platforma Reddit, aflăm că în acest moment cei de la Microsoft au început distribuirea lui Windows 10 Mobile Build 10536, o versiune preview ce vine să aducă câteva noi funcții la pachet, dar și cum era de așteptat, rezolvarea unor bug-uri semnalate de utilizatori.

Aparent, Windows 10 Mobile Build 10536 a ajuns doar pe mâna unui număr limitat de insideri, și nu la toți cei înscriși în program. În același timp, descoperim că cei de la Microsoft au oprit procesul de update, tocmai datorită unui bug ce ar putea face ca viitoarele versiuni Preview să fie incompatibile cu acest Build.

Printre noutățile aduse la pachet, descoperim faptul că experiența de navigare prin meniu și prin aplicații este acum mult mai rapidă, detaliu dezvăluit și de către clipul de mai jos realizat de winbeta.org. De asemenea, odată cu noua versiune, funcția Hotspot pentru distribuirea conexiunii la internet devine la rândul său activă.

Microsoft afirmă că o nouă variantă pentru acest Build va sosi săptămâna viitoare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×