Microsoft si Nokia anunta un parteneriat; Office Mobile pe telefoanele finlandezilor?

1.480 ori
<b>Microsoft si Nokia anunta un parteneriat; Office Mobile pe telefoanele finlandezilor?</b>Microsoft va anunta astazi un parteneriat cu gigantul european Nokia, avand ca rezultat portarea suitei Office pe telefoanele finlandezilor, ne informeaza CNET News. Cu aceasta mutare, Microsoft ia fata celor de la Google, care si-au extins acoperirea...

Microsoft va anunta astazi un parteneriat cu gigantul european Nokia, avand ca rezultat portarea suitei Office pe telefoanele finlandezilor, ne informeaza CNET News.

Cu aceasta mutare, Microsoft ia fata celor de la Google, care si-au extins acoperirea asupra tuturor platformelor, oferind o suita de softuri bazata exclusiv pe web apps, compatibile cu orice PC si handset. Urmatoarea versiune de Office, produsa de Microsoft va lua exemplul Google, oferind versiuni functionale din browser ale lui Word, PowerPoint, Excel si OneNote.

Aceste programe vor putea fi rulate din browserul Safari, sau din Firefox, dar si din Internet Explorer, ceea ce inseamna ca vom vedea Office functionand in premiera pe terminale bazate pe Linux. Microsoft demonstrase deja suportul pentru documente Office 2010 pe terminale mobile si aflam ca versiunea finala a suitei va sosi pe piata anul viitor.

Nu e prima oara cand Nokia si Microsoft colaboreaza, desi cele doua companii sunt rivale pe piata telefoniei mobile. Va reamintim ca Nokia a beneficiat de o licenta care ii permite sa se conecteze la serverele Exchange, folosind protocolul ActiveSync, dar si ca in 2007, gigantul din Redmond a incheiat o intelegere cu finlandezii pentru a folosi servicii Windows Live pe telefoanele acestora.

[Via: News.cnet.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×