ZuneHD, fotografiat in actiune: tastatura virtuala si browserul, analizate

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.460 ori
<b>ZuneHD, fotografiat in actiune: tastatura virtuala si browserul, analizate</b>ZuneHD este gadgetul nostru preferat cand vine vorba de zvonuri, cel putin in ultima vreme, mai ales ca majoritatea informatiilor scapate despre acest PMP s-au dovedit a fi adevarate. De aceasta data, aruncam o privire asupra unei analize rapide a...

ZuneHD este gadgetul nostru preferat cand vine vorba de zvonuri, cel putin in ultima vreme, mai ales ca majoritatea informatiilor scapate despre acest PMP s-au dovedit a fi adevarate. De aceasta data, aruncam o privire asupra unei analize rapide a gadgetului, facuta de cei de la CNET.

Dupa cum observati, playerul portabil a fost fotografiat in actiune, fiindu-i surprins browserul web si tastatura virtuala. Calitatea de randare a browserului este impresionanta si aflam si ca bookmarkurile sunt afisate sub forma unei liste semi-transparente, care va fi suprapusa peste pagina pe care navigati.

ZuneHD in actiune

Exista de asemenea si cateva scurtaturi catre cautari Bing si linkuri direct pe tastatura virtuala, pentru a face viata mai usoara utilizatorului si a promova noul motor de cautare. Tastatura virtuala a acestui PMP foloseste taste de mari dimensiuni, iar marimea lor poate fi crescuta chiar mai mult, printr-un soi de zoom in, care va mari si tastele virtuale din jurul celor folosite.

Va reamintim ca ZuneHD se lanseaza pe 8 septembrie si va costa 220 de dolari, pentru varianta de 16 GB, respectiv 290 de dolari pentru cea de 32 GB.

ZuneHD in actiune

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×