Microsoft spune că Windows Phone 8 va primi o zonă de notificări ca Android și iOS

955 ori
<b>Microsoft spune că Windows Phone 8 va primi o zonă de notificări ca Android și iOS</b>Microsoft a lansat Windows Phone 8 în urmă cu câteva zile. Telefoanele cu Windows Phone 8 sunt așteptate a debuta comercial în zilele următoare și în Europa. Un oficial Microsoft a declarat că una dintre cele mai cerute funcții de către...

Microsoft a lansat Windows Phone 8 în urmă cu câteva zile. Telefoanele cu Windows Phone 8 sunt așteptate a debuta comercial în zilele următoare și în Europa. Un oficial Microsoft a declarat că una dintre cele mai cerute funcții de către dezvoltatori de aplicații pentru Windows Phone 8 ar fi un sistem central de notificări similar cu cel din telefoanele cu Android sau iOS.

Acesta a recunoscut că din lipsă de timp o astfel de funcție nu a mai ajuns a fi implementată, dar că în viitorul apropiat se va regăsi într-un update al platformei. Windows Phone 8 atrage prin ale sale live tile-uri ce oferă informația într-un mod plăcut, neintruziv.

Va fi greu pentru un Windows Phone 8 imatur să intre în luptă cu iOS și Android, telefoane cu un software ceva mai matur. Abia aștept să testez un smartphone al lor, să văd cum se mișcă și dacă-i suficient de bine pus la punct ca să lupte în liga super-smartphone-urilor, deși la nivel de hardware sunt cu o generație în spate.

Microsoft se spune că ar pregăti și un telefon propriu cu Windows Phone 8, un fel de Nexus al Microsoft și echivalent cu seria Nexus de la Google sau cu modelul de business ales de Apple pentru iOS, dezvoltarea telefonului făcută 100% in-house. Ar putea fi considerat un fel de developer phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×