Zvon repetat: Telefonul Facebook va fi fabricat de HTC

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.021 ori
<b>Zvon repetat: Telefonul Facebook va fi fabricat de HTC</b>Mark Zuckerberg ce ocupă funcția de CEO al Facebook a spus de mai multe ori că nu vor lansa un telefon sub sigla celebrei rețele sociale, dar asta nu oprește zvonurile care indică o colaborare cu compania taiwaneză HTC.&nbsp; &nbsp; HTC nu mai este...

Mark Zuckerberg ce ocupă funcția de CEO al Facebook a spus de mai multe ori că nu vor lansa un telefon sub sigla celebrei rețele sociale, dar asta nu oprește zvonurile care indică o colaborare cu compania taiwaneză HTC.

HTC nu mai este pe val între companiile ce produc hardware cu Android și un smartphone Facebook de volum s-ar putea să fie o ocazie excelentă spre a ieși din pasa proastă pe care o traversează de la mijloc de 2011 după ce au lansat seria Sensation.

Numele de cod pentru acest smartphone ar fi HTC Opera UL și potrivit unui test de benchmark apărut pe web ar aduce un display cu rezoluție la 720p, Android 4.1 și un CPU dual-core la 1.4 GHz. Sunt și date cum că lansarea ar fi fost amânată, dar nu se știe sigur nici măcar când era pregătit să debuteze.

Cert este că Facebook a pornit în cursa pentru un smartphone propriu. Specificațiile par a fi de top, nu va fi un smartphone entry-level și bănuiesc că va rula un Android ceva mai customizat care să scoată serviciile Facebook în evidență: Facebook Messenger, Instagram, Scribd, etc. Experiența acumulată cu HTC Opera UL îi va ajuta să fie și mai orientați spre zona de mobile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×