Microsoft spune "Ciao!" dominatiei Google

1.332 ori
<b>Microsoft spune "Ciao!" dominatiei Google</b>In loc sa provoace Google la duel, lansand un motor de cautare performant, Microsoft prefera sa exploateze slabiciunile gigantului motoarelor de cautare. In cadrul acestei strategii, Microsoft a anuntat duminica achizitionarea companiei Greenfield Online,...

In loc sa provoace Google la duel, lansand un motor de cautare performant, Microsoft prefera sa exploateze slabiciunile gigantului motoarelor de cautare. In cadrul acestei strategii, Microsoft a anuntat duminica achizitionarea companiei Greenfield Online, detinatorul celui mai mare site de shopping si comparare a preturilor din Europa, ciao.com.

Acesta apartine acum gigantului software co-fondat de Bill Gates, dupa ce Microsoft a platit 486 de milioane de dolari. Ciao.com ofera publicului comparatii de preturi intre produse de tot soiul plus recenzii ale cumparatorilor. Utilizatorii sunt incurajati sa scrie recenzii prin promisiunea ca parerile pozitive vor fi recompensate financiar.

Microsoft duce oferta la un nou nivel oferind un program de recompensare a clientilor care cumpara produse cu ajutorul site-ului. Activ in 7 tari europene si doar un demo in SUA, Ciao.com are 19.6 milioane de vizitatori unici pe luna doar din Europa. Desi aceasta achizitie nu va aduce superioritatea in tabara Microsoft, fata de Google, cota sa de piata in segmentul online ar putea creste, in special fata de actualul procent de 2% (in Europa).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×