Nokia pregateste un serviciu de download muzical, gen iTunes

1.332 ori
<b>Nokia pregateste un serviciu de download muzical, gen iTunes</b>Primul terminal Nokia dotat cu serviciul de download Comes With Music va sosi in luna octombrie in Marea Britanie, anunta compania finlandeza. Serviciul este considerat un rival al lui iTunes Store, al celor de la Apple, dar urmeaza un model diferit. Pana...

Primul terminal Nokia dotat cu serviciul de download Comes With Music va sosi in luna octombrie in Marea Britanie, anunta compania finlandeza. Serviciul este considerat un rival al lui iTunes Store, al celor de la Apple, dar urmeaza un model diferit.

Pana acum nicio mare companie nu a reusit sa isi convinga utilizatorii de telefoane mobile sa descarce in mod constant si regulat melodii prin intermediul unui serviciu de download. Nokia spera sa realizeze premiera, oferind un serviciu bazat pe inregistrare si care soseste cu un feature unic: veti putea pastra melodiile descarcate chiar si dupa ce nu mai sunteti abonati la Comes With Music.

Analistii si specialistii industriei afirma ca finlandezii se afla pe nisipuri miscatoare, de vreme ce un astfel de serviciu nu asigura un profit considerabil, dar garanteaza numeroase batai de cap. Fie ca e vorba de costurile de obtinere a melodiilor sau de procesele intentate de artisti si case de discuri in clipa in care o melodie "scapa" pe Internet, celor de la Nokia le-ar fi fost mai bine fara Comes With Music. Industria vanzarii de continuturi muzicale via telefon mobil va valora 13 miliarde de dolari in 2011, fata de 4.4 miliarde in acest an, dar oare procedeaza Nokia corect in tentativa sa de a rivaliza cu iTunes?

Pentru inceput finlandezii ofera pana la 3 milioane de melodii in cadrul lansarii, prin parteneriate cu casele de discuri Warner, Universal si Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×