Nokia Lumia 920 sosește oficial În România din martie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.323 ori
<b>Nokia Lumia 920 sosește oficial În România din martie</b>După cum bine știți avem în teste în aceste zile un Nokia Lumia 920, faimosul prim telefon Windows Phone 8 cu camera Pureview. Ei bine, Nokia România a anunțat oficial pe contul său de Facebook &nbsp;faptul că din luna martie Nokia Lumia 920 va...

După cum bine știți avem în teste în aceste zile un Nokia Lumia 920, faimosul prim telefon Windows Phone 8 cu camera Pureview. Ei bine, Nokia România a anunțat oficial pe contul său de Facebook  faptul că din luna martie Nokia Lumia 920 va sosi pe piața locală, după ce Lumia 820 era deja disponibil oficial.

E vorba despre lansarea oficială, deci probabil terminalul va ajunge la operatori, unde va avea oferte cu prețuri mai accesibile. Noi am primit în teste telefonul Nokia Lumia 920 de la evoMAG.ro, care vinde acest produs la prețul de 3.059 lei, deci aproape de valoarea unui iPhone 5 sau BlackBerry Z10. După câteva zile de testat terminalul, pot spune că acesta face toți banii, sau aproape toti…  Ne place designul sau, camera este foarte bună, ecranul este excelent, iar calitatea audio e deosebită.

Revenim și cu un review cât de curând, dar până acum acest telefon sună foarte bine. Sunt de apreciat și aplicațiile Nokia de la bordul său și diferitele Lenses aplicate camerei, plus funcția City Lens, care ne permite să descoperim puncte de reper în timp real în jurul nostru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×