Microsoft Surface s-a lansat prin AT&T

1.057 ori
<b>Microsoft Surface s-a lansat prin AT&T</b>Celebra "masa tehnologica" Microsoft, cunoscuta sub numele de Surface a fost lansata de catre operatorul AT&T si este acum disponibila pentru public, ne informeaza The Boy Genius Report. In imaginile atasate acestui articol puteti observa uriasul gadget...

Celebra "masa tehnologica" Microsoft, cunoscuta sub numele de Surface a fost lansata de catre operatorul AT&T si este acum disponibila pentru public, ne informeaza The Boy Genius Report.

In imaginile atasate acestui articol puteti observa uriasul gadget multi-touch in actiune, ceea ce ne face sa ne intrebam peste cate luni vom vedea Surface si in Romania. Avand in vedere ca showul tech CERF se apropie, ar fi un prilej excelent de a admira gadgetul celor de la Microsoft in actiune. Intre timp, AT&T "sarbatoreste" lansarea disponibilizand 4600 de angajati, din cauza problemelor economice si a vanzarilor scazute a handseturilor.

Microsoft Surface lansat

Suntem curiosi cum se vor comporta "inventiile anului" pe piata unui 2008 aflat in prag de recesiune economica. Este vorba evident despre Microsoft Surface si iPhone 3G, carora li se poate alatura oricand Nokia Tube si Sony Ericsson XPERIA X1, drept terminale care vor cuceri piata. In cazul in care doriti mai multe detalii despre Surface, urmatoarele articole va vor oferi detalii:

Microsoft Surface lansat

Articol 1
Articol 2
Articol 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×