Un patent Apple prezinta display-ul sub forma de ochelari

1.023 ori
<b>Un patent Apple prezinta display-ul sub forma de ochelari</b>Display-urile care pot fi purtate de utilizatori nu reprezinta o noutate, dupa cum nu o reprezinta nici conceptul a afisa continuturi pentru utilizatori la o distanta mica. Totusi, cel mai nou patent Apple prezinta un display care se poate purta si...

Display-urile care pot fi purtate de utilizatori nu reprezinta o noutate, dupa cum nu o reprezinta nici conceptul a afisa continuturi pentru utilizatori la o distanta mica. Totusi, cel mai nou patent Apple prezinta un display care se poate purta si utilizeaza o tehnologie laser, integrata intr-un gadget in forma de ochelari.

Utilizatorul va trebui doar sa conecteze noul gadget la un video player, cum este iPod-ul si astfel engine-ul compact laser atasat la centura sa va intra in functiune. Apoi, persoana respectiva isi va pune headsetul pe cap si va selecta un clip video cu ajutorul elementelor transparente ale display-ului. Atunci cand nu este folosita, aceasta "pereche de ochelari" se comporta ca ochelari normali de soare/de vedere, fara a proiecta imagini pe lentila.

Ar fi genial daca am reusi sa calatorim cu Google Maps sau feeduri RSS atat de la indemana, fiind mereu la curent cu stirile si mereu updatati in legatura cu ruta noastra. Singura problema este designul headsetului... Ochelarii vor trebui sa fie atractivi, pentru a tenta publicul, pentru ca utilizatorii sa nu arate ciudat in timp ce folosesc noul gadget pe strada.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×